1. Uw hond word getrimd volgens rasstandaard, wel word er uiteraard rekening gehouden met uw eigen wensen
 2. Een behandeling is altijd inclusief ( indien u anders aangeeft ) : wassen, föhnen, borstelen/kammen en indien nodig het knippen van de nagels, legen van de anaalklieren, gebit (als de hond dit toelaat ) en uitplukken en/of schoonmaken van de oren.
 3. De hond het liefst aangelijnd brengen
 4. Het is voor de hond het prettigst als hij goed uitgelaten is voordat u hem in de trimsalon brengt
 5. U kunt de hond het beste vanaf ongeveer 2 uur voor de trimbeurt geen eten meer geven. Sommige honden kunnen tijdens de trimbeurt was stress hebben waardoor ze hun maaltijd uit zouden kunnen braken.
 6. Het is heel fijn als u de hond zo droog mogelijk en met zo min mogelijk klitten brengt
 7. Wilt u de hond wassen vlak voordat hij naar de trimsalon gaat, dan kunt u dit beter eerst even overleggen met de trimster. Veel vachten zijn na een wasbeurt lastig te behandelen!
 8. Poedel vachten komen minimaal 4 tot 8 keer per jaar in de trimsalon
 9. Spaniël vachten komen minimaal 4 tot 6 keer per jaar in de trimsalon
 10. Ruwhaar vachten komen minimaal 2 tot 4 keer per jaar in de trimsalon
 11. Korthaar vachten komen 2 tot 4 keer per jaar in de trimsalon
 12. Heeft uw hond last van medische afwijkingen , agressief gedrag of andere bijzonderheden? Zou u dit dan graag voor de trimbeurt willen melden!
 13. Worden er tijdens de trimbeurt vlooien gesignaleerd bij uw hond, dan word de hond meteen zo goed mogelijk vlo vrij gemaakt. ( Hier zitten uiteraard wel extra kosten aan verbonden )
 14. U brengt de hond op de afgesproken tijd, zodra de hond weer helemaal klaar is word u gebeld en kunt u de hond weer op komen halen. De meeste honden zijn dan ook veel meer op hun gemak als de eigenaar niet bij de trimbeurt is
 15. Bent u verhinderd of wilt u een afspraak verzetten? Doe dit dan minimaal 24 uur van tevoren, anders word de trimbeurt helaas gewoon in rekening gebracht.